Kaip išsirinkti savo stilių

Kaip išsirinkti savo stilių

Kaip išsirinkti savo stilių

Ar jaučiatės taip lyg Jums reikėtų pokyčių? O galbūt jaučiate, jog jūsų stilius nėra pakankamai išskirtinis? Jeigu esate tikri, jog reikėtų susikurti naują stilių, tačiau nežinote kaip – skaitykite šį straipsnį iki galo.

1. Jei vienas iš Jūsų draugų turi drabužį, kuris jums labai patinka, tiesiog paklauskite, kur jį pirko. Apsidairykite aplink ir atkreipkite dėmesį į tai, ką vilki draugai, šeimos nariai, kino žvaigždės, muzikantai ir t.t. Paklauskite savęs, kas jums patinka ar nepatinka jų įvaizdžiuose ir susidarykite sąrašą dalykų, kuriuos pridėtumėte prie savojo stiliaus.

2. Surašykite visus išskirtinius susidomėjimus ir skonius. Atraskite savo asmenybę, pomėgius ir nemėgimus. Tikriausiai žinote ar labiau mėgstate roko muzika, ar kantri, mėlynus džinsus ar trumpą sijoną, bet ar kada susimąstėte apie kiekvieną savo skonio detalę ir ką ji reiškia jūsų asmeniniam stiliui? Padarykite sąrašą mintyse ar ant popieriaus lapo visų savo išskirtinių pomėgių ir stiliaus ypatybių, ir apibraukite keletą, kuriuos norėtumėte perteikti.

3. Paklauskite savęs, kuo norite būti. Po to, kai atskleisite savo pomėgius, turbūt daug geriau suvoksite, kuo norite. Tačiau įsitikinkite, jog tai kažkas, ko jūs tikrai siekiate ir turite asmeninių bruožų, ir nelaikote to tiesiog „kietu“. Pavyzdžiui, ar norite, kad žmonės matytu Jus kaip menininką, atletą, romantiką ar rokerį?

4. Pagalvokite, kokio tipo drabužius vilkėtumėte jei būtumėte šio tipo žmogumi. Naršydami internete galite susirasti informacijos, kaip rengiasi jūsų siekiamo stiliaus asmenys. Užsirašykite savo mėgstamus stilius, spalvas ir aksesuarus. Nebent nesiekiate rengtis visiškai vienu stiliumi, jums nereikia pirkti visko, kas labai sportiška ar meniška. Jauskitės laisvai rinkdamiesi kito stiliaus ar spalvų drabužius, derindami su tais, kuriuos mėgstate labiausiai. Taip apsirengsite unikaliai.

5. Peržiūrėkite savo spintą ir atkreipkite dėmesį, kokius drabužius jau turite. Galbūt joje stovi visą krūvą berečių, kurios tiks prie jūsų meniško ar Bohemiško stiliaus. Galbūt jūsų spinta pilna džinsų, kuriuos galėtumėte suplėšyti savo vintažiniam stiliui. Visada geriausia pradėti namuose prieš išleidžiant krūvą pinigų naujiems drabužiams.

6. Eikite apsipirkti. tačiau Jums nereikia ieškoti prabangios parduotuvės. Žinoma, tikriausiai norite nusipirkti keletą naujų drabužių, tačiau atkreipkite dėmesį į savo biudžetą – nusipirkti begalę drabužių iš parduotuvės gali būti itin brangu. Apsiperkant ieškokite drabužių, kurie krenta jums į akis ir atitinka naująjį stilių.

7. Renkitės drabužius su pasitikėjimu. Pademonstruokite savo naująjį stilių spindėdami juo. Iš pradžių demonstruoti savo stilių, ypač jeigu jis itin išskirtinis, gali būti sunku, tačiau kuo greičiau žengsite šį žingsnį, tuo greičiau surasite save.

8. Sukurkite įkvepiantį iškarpų albumą ar drabužių bei stilių kuriuos mėgstate aplanką. Gera vieta susirasti drabužių iškarpoms yra žurnalas, ypač mados. Skaitant juos, gali gimti naujų idėjų, ką jus galėtumėte apsirengti, nusipirkti ir kaip tai padėtu sukurti jūsų naują įvaizdį.

Šaltinis: WikiHow [interaktyvus]. [žiūrėta 2015-06-24]. http://www.wikihow.com/Choose-Your-Style


Patalpinta Mados tendencijos

Paskelbta 24/06/2015 16:32:03
Išjungti komentarus